Nuffnang

Wednesday, October 7, 2015

Muncul Kembali setelah sekian lama Menghilang

                                                                


                                                          


Assalamualaikum dan salam sehati sejiwa kawan-kawan ...
                             
Atas faktor jerebu yang makin tebal di Perlis ni menyebabkan diri ini turut menjadi kabur untuk menulis blog . (alasan)

Alhamdulillah , hari ni berkesempatan untuk berceloteh tentang keputusan muet sesi Julai .
Disebabkan jerebu yang telah mencecah indeks yg tinggi , maka sekolah ditutup untuk 2 hari . Yeayyy cuti !!
Tarikh trial untuk 2 hari tu pun dipinda sehingga minggu depan which means Fatin dapat extra time untuk study dan buat persediaan. XD . 

Muett .. muettt ..... Bangun je pagi 5 Okt 2015 tu terus mak terpa mai tanya 
                                       " result Along macam mana muet tu ? "
Fatin dengan keadaan mamai lagi bangun tidur buka laa WhatsApp , tengok dalam group kawan-kawan dah heboh takut , tak sabar dan sebagainya nak check . Tepat pukul 10 maka keluarlah result tersebut . Jengg jengg jenggg...
Band 1 kah ? Band 2 kah ? Band 3,4,5,6 kah ? atau Ben 10 ? Dengan lafaz bismillah dan diiringi dengan perasaan dup dap dup dap terpampang lah result Fatin . Kecewa ? tidak sama sekali . Gembira ? Ummm . tak juga tapi lebih kepada bersyukur kepada Allah SWT kerana Fatin dapat boleh laa kata orang cukup-cukup makan . Band 3 saja yang diri ini mampu grab >.< . Fatin puas .. puas hati dengan result ni kerana ini usaha yang Fatin mampu lakukan . Kalau tak bagus kita repeat lain nanti T.T . hahaha!

Secebis rasa ,
Nur Fatin Najihah Muhd Fazilan


3 comments:

  1. tahniah fatin. semoga terus berjaya dunia akhirat ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aamiin . InshaAllah . Ecahh . Terima kasih . Tahniah buat ecah juga . :*

      Delete
  2. wah..suke ayat..atas faktor jerebu xnampak nk nulis..kiki

    ReplyDelete