Nuffnang

Saturday, June 6, 2015

D.I.Y Gift #for him



Assalamualaikum teman teman  :D

Alhamdulillah , hari ni dapat publishhhh lagi . Ahakkkss -,-
Okayy , actually birthday abah dan si dia dah tak lama , so pening jugak laa kepala ni memikir nak beli apa yaa nak hadiahkan kat abah dan si dia tu :3 .
Sejujurnya Fatin tak pandai nak memilih hadiah especially untuk kaum Adam . Terlalu banyak yg Fatin fikirkan masa nak memilih hadiah tu . Takut tak minat laa , takut tak cukup branded ke . Orang lelaki ni suka barang barang branded je . Betul ke ? Haha tak tau laa Fatin pun . So tahun ni Fatin pun mula laa duduk depan laptop ni dan search DIY yg ada dalam YouTube tu . Mana tahu ada yg menambat hati . And then jengg jengg jengggg .....

1 . Card <3

Image result for diy for him gifts  (macam best je buat kad banyak2 camni then tulis reason utk yg tersayang ) :*

2 . Explosive Box <3

Cara ni memang menarik hati Fatin nak buat untuk si dia :3 . Ahahah . Mcm comey plk kotak2 ni.


3. Love Note Edisi #Mug

Image result for diy for him gifts
Senang plus tak makan banyak kos pun . Boleh decorate dan tulis ayat2 puitis lagi haa :D

4 . T-Shirt <3

Image result for diy for dad gifts Boleh decorate t shirts kosong dengan tulisan dan lukisan korang yang comeyy comeyy tu . Inilah masanya untuk menunjukkan bakat yang kita ada . 

5 . Favourite Meal <3 <3

Image result for cute bento boxes
 Nyummm nyumm . Korang juga boleh cuba masakkan makanan kegemaran ayah dan si dia untuk menghargai mereka yang tersayang . :D


Tadaaa ! tu je laa yang Fatin rasa mungkin menarik hati untuk Fatin hasilkan untuk birthday abah nanti . Hehe . Korang ada pendapat tak apa yg sesuai untuk dihadiahkan kepada kaum Adam ni ? Kalau ada Please please please comment down below . T-T . Fatin dah ketandusan idea dah nak mencari hadiah ni .. :( 

Selamat mencuba yaa ! ;) 

Secebis rasa ,
Nur Fatin Najihah Muhamad Fazilan <3

17 comments:

  1. Replies
    1. Hee, kan ? Alhamdulillah . Masih dalam usaha nak cuba buat explosive box tu XD .

      Delete
  2. saya nak tlg tambah boleh? haha mengada kan :p ekceli kalau beli earphone/headphone pun ok. chocolate pun ok je^^ apapun hadiahnya janji ikhlas ye dak? heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee . Boleh2 . Terima Kasih bagi suggestion tu T-T . Fatin memang tak pandai pilih hadiah ;D . Btw Thanks and good suggestion :)

      Delete
  3. saya nak tlg tambah boleh? haha mengada kan :p ekceli kalau beli earphone/headphone pun ok. chocolate pun ok je^^ apapun hadiahnya janji ikhlas ye dak? heheh

    ReplyDelete
  4. Good idea fatin! Thumbs up dear! Chaiyok. Abah only one in my life ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jyeahhhh ! Ahaha . Fatin google2 jahh . Nampak mcm menarik . Yes our king <3

      Delete
  5. Replies
    1. hee betul betul betul :3 . Comeyy ja kan .. Boleh laa cuba nanti XD

      Delete
  6. that number 2. serious cute!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hee . Cuba laa buat . Memang comey kan :)

      Delete
  7. pehhh seriuss cantik. sesuai utk apa juaa :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee , betul tu .Boleh jugak buat untuk kawan kawan ;)

      Delete
  8. suka explosive box tu. unik and cute ;D

    ReplyDelete