Nuffnang

Thursday, May 28, 2015

New Look's From Aisyhah Nyais

Image result for kartun arnab line




  Assalamualaikum , Hi !

Walaupun blog ni dah lama dicipta oleh tuan empunya badan tetapi Fatin taktahu pun macam mana nak guna blog ni tambah-tambah untuk edit dan sebagainya . Memang F laa kiranya . Syukur Alhamdulillah ada seorang hamba Allah SWT ni baik hati bantu ajar selok belok nak guna blog ni dan siap tolong editkan blog ni sampai cute dan simple mcm sekarang ni . T-T . Kalau takda Ecah . Memang tak reti sampai ke sudah laa . Kiranya Fatin ni masih baru lagi dalam blogging- blogging ni . So , mohon tunjuk ajar yerr.... hehehe

Memandangkan Penggal 2 dah melabuhkan tirainya , sementara menunggu Penggal 3 . Fatin akan aktifkan diri untuk blogging . Dulu-dulu walaupun dah banyak yg Fatin post tpi sebenarnya hanya dibaca oleh diri sendiri ja sbb tkda follower . Hahaha . Taktahu nak follow , tktahu nak tengok kat mana pun follower dan sebagainya . Memang naif laa kiranya . Memang tak reti nak blogging ni

Harapan : Semoga dapat berblogging dengan lebih aktif dan dapat lebih banyak ilmu dari sahabat semua .  Satu permulaan baru .

Secebis Rasa
Nur Fatin Najihah Binti Muhd Fazilan





4 comments:

  1. Follower ke #7, follow back blog aku ya http://typepedia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. follower ke #14 singgah sini http://feycasnowie.blogspot.com/2015/05/flaws-and-my-student-life.html

    ReplyDelete
  3. Yowanda : Done follow :D
    Mialia Amelia : Hee , yaa Alhamdulillah ada kawan yang sudi ajar dan tolong buatkan blog ni bernyawa kembali . :)
    Fifie Feyca : Done follow awak ;)

    ReplyDelete