Nuffnang

Monday, March 17, 2014

Result SPM dah nak keluar !! O,O

Assalamualaikum ,

First of all korang tolong laa doakan Fatin supaya tenang bila tgok result nnt . huhh (ketaq lutuit)
Result SPM 2013 akan diumumkan pada 20/3/2014 . Its mean tak lama dah laa . Apapun keputusan nya nnt Fatin kena terima dgn redha . Fatin dah berusaha habis habisan dah  T.T


Soalan yg paling Fatin tak suka ialah .....
1.Haa , Fatin dapat berapa A dlm SPM ?
2. Nanti nak sambung belajar ka dok goyang kaki kat rumah ja ?
3 . Fatin dpt elok ka dlm SPM ? Anak m.cik dapat semua A haa .
4. Habis sekolah dah , besar dah anak dara depa boleh nikah dah la ni . (serius m.cik ? ) -,-

Hah , meluatnya bila kena tanya cmni . Paling pantang hok no. 4 tu , hmm muda lagi kot m.cik oii nak kwin pun . (Act , calon pun tkda g )
 Tak kira laa dapat elok ka tak ka , yg pnting bukan 'berapa A ' tu yg bakal menentukan segalanya . Rezeki tu dari Allah SWT . Org yg tk ambil SPM ada jaa yg berjaya . Hokalorhhh .
Kesimpulannya , tolong doakan Fatin :D

Bercakap tentang target , hmm Fatin tak target bnyak A pun dlm 5,6,7 dah laa . Haha -,- . Hampa target berapa ? mesti bnyak an an an ? Btw Fatin doakan supaya semua batch 96 yg mngambil SPM akan memperolehi keputusan yg cemerlang , gemilang dan terbilang . Wish u luck !
Tak kira laa berapa A pun korang dpt , jgn putus asa untuk terus menuntut ilmu . Biar smpai negara China pun tkpa bak kata pepatah laa , kalau tak smpai China pun smpai berjaya pun dah okayy . :D



Akhir kata , jangan putus untuk berdoa kerana doa itu ialah senjata bagi orang Islam :)
*PRAY FOR MH370 * PRAY FOR BATCH96 *

Bye ,
Fatin Najihah

No comments:

Post a Comment