Nuffnang

Saturday, January 25, 2014

Running Man

Assalamualaikum , Hi , annyeonghaseyo !! 

Okayy , lets talk about Running Man . RM is a variety show and always make me laugh . Yaa , Lots ..



Memperkenalkan ahli-ahli RM . From left Seok-jin , Kwang soo , Jong Kook , HaHa , Jae-suk , Gary and the last one is Ji-Hyo <3 . Act , Fatin tk laa minat sgt ngn cerita Korea or Kpop . Tpi sjak spupu Fatin paksa tgk cerita ni .. Haa , masa tu laa Fatin start gilakan RM smpai record stiap episod dia . Fuhh , penuh jgak laa . Jenuh kena bising ngn abah sbb asyik tgk Tv . Hee , cerita ni lwak n best ! *from my opinion laa . Sapa yg tk prnah tgk tu cuba krng tgk , msti ketagih pnya laa . Haha 0,0 . Fatin minat tgk si zirafah a.k.a Kwang soo sbb dia mmng kelakar even dia ni kuat membelot ngn kmpulan sndri . Tpi tu laa yg menambahkan klakar dlm cta ni . Good Job u guys ! Fatin minat jugak tgk Sparta a.k.a Jong Kook , dia ni agak kacak laa even mata sepet teruk . -,- . And last thing Fatin minat tgk Monday Couple *Ji-Hyo dan Gary* . Aumm , comel sgt depa dua ni >.<  .



Okayy , that all . Btw bawah ni Fatin bgi jadual bila RM dityang kan di tv -,- . Mana laa tau korang nak tgk kan kan  . Tknk tgk tak jdi msalah . XD .

Jumaat : 11.50 p.m chanel 393
Sabtu   : 11.30 p.m *double episode* chnel 393
Sabtu   : 4.30 p.m chnel 2
Ahad    : 11.15 p.m chel 393 *ulangan* 

Bye , annyeong
Saranghae ,
Nur Fatin Najihah Muhamad Fazilan  :D

No comments:

Post a Comment