Nuffnang

Monday, January 13, 2014

My Lovely Family :*

Assalamualaikum ..

Haa . Hari ni nak cerita tntg keluarga Fatin . Act Blog ni hanyalah utk Fatin cerita tntg hidup Fatin je . This Blog is about My Life . Tgk gambar di atas tu ? yeaa that my lovely mum and my handsome dad :* . I love them so much . Mak & Abah laa yg byk sgt berkorban utk Fatin . Abah sggup bersusah pyah bekerja utk bagi kami adik beradik makan dan keperluan bgi memastikan kami smua hdup selesa . Alhamdulillah , keluarga kami bahagia . Mak pula bersabung nyawa utk melahirkan Fatin . Ya Allah , brtapa besarnya pgorbanan mereka . Fatin nekad utk membantu mereka kelak . Fatin nak balas jasa mereka .

Muhamad Fazilan Bin Salleh (Abah) . Abah seorang yg tegas namun dlm ketegasan dia ttap mmberikan Fatin kasih syg yg secukupnya . Terima kasih Ya Allah krna mngurniakan Abah dan Mak yg terbaik buad Fatin .

Noora Bt Zain (Mak). Mak srng yg sgt penyayang dan memahami . Fatin bersyukur krna mak sntiasa ada ketika Fatin memerlukan . Mak juga dah beri Fatin satu kepercyaan . InsyaAllah mak , Fatin tk kan sia sia kan kepercayaan tu .



Adik pertama Fatin (pakai tdg hijau) Nur Fatin Najwa . Dia ni sllu gaduh ngn Fatin tpi Fatin ttap sygkan dia . Gaduh pun kejap je . Hehe . Dia ni agak gila-ii kadang-ii :P

Adik kedua Fatin . Nur Fatin Nafisah . Dia ni kecik gila . Haha , umur dah 12 tahun tpi sama tggi dgn budak 6 thun . Dia jaa kod yg ketod dlm family :P . Adik pertama Fatin sama tggi ngn Fatin but Adik kedua Fatin ni agak terbantut ? Org ramai tk prcya dgn age dia -,- . Siap ad yg buad trkejut beruk lagi . Haha . Dia ni ketegaq sikit tapi serius dia baik . *selalu kena buli ngn Fatin :P * haha

Haa , ni adik last sekali , kiranya bongsu la ni .  Muhammad Faiz . Adik lelaki yg paling manja dan pling close ngn Fatin . Dia ni gegeh dan suka menari . Haha , sayang gila kat dia . Dia selalu berkomplot ngn Fatin nak buli kakak kakak dia yg lain . >.<


Hmm , still ramai lagi yg tak masuk dalam gambar ni . Btw ni lah family keluarga sebelah mak . Tok , tokwan , p.cik , m.cik , p.ndk , m.ndk , p.long , abah , mak , adik , sepupu , maksu dan bakal paksu :D .

Semoga keluarga Fatin akan sntiasa diberi hidayah dan petunjuk dariMu Ya Allah .

P/S : DOAKAN FATIN DPT RESULT YG THORBAIK SPM . Takut T-T .

Hamba Allah ,
Nur Fatin Najihah Muhamad Fazilan
 *KEEP CALM AND PRAY *

No comments:

Post a Comment