Nuffnang

Saturday, November 9, 2013

Alohaa , Its a new Day !

Assalamualaikum :D



Alhamdulillah , dua paper dah selesai *BM n BI* Huhh ,  terasa ringan sikit kepala ni  -,-
Harap sgt boleh dpt keputusan yg cemerlang . Sekarang ni hanya boleh berkepit dgn Buku jaa . Have to say BYE BYE  to  Facebook , Twitter , Blogger and other :(   *kinda sad .

Btw leave it now , let say about LOVE YOU MR.ARROGANT   :D Hahaha , cerita ni best (from my opinion laa) dan ada nilai yg bagus yg boleh kita ambil dlm cerita tu . Apa yg bagus nya ?
Haa , cuba perhatikan cerita LYMA ni ngn cerita Sebenarnya saya isteri dia , setia hujung nyawa n Vanilla Coklat tuu . Perasan tak semua cerita ni ada satu persamaan ? Persamaan nya ialah semua pasangan dlm setiap cerita tu BERCINTA SELEPAS KAHWIN . Nampak apa yg bagusnya at situ ?  Bagus-ii  :D




Fatin suka cerita ni sampai record setiap siri dia . hehehe  :3 Fatin jugak tak henti pusing Cmart then patah balik Kangar just nak beli Novel ni . Lepas dah penat cari akhirnya jumpa jugak :D . Boleh beli ja laa , tak  boleh baca lagi coz SPM is not over yet :( .


Boleh tgk cover ja laa smpai laa habis SPM ni baru boleh start baca  .....
Doakan saya berjaya untuk SPM ni yaaa :) .

XOXO ,
Nur Fatin Najihah Muhamad Fazilan

No comments:

Post a Comment