Nuffnang

Friday, February 22, 2013

F.R.I.E.N.D.S.H.I.P never end :)

HI , Assalamualaikum ! :D

As usual , buka link lagu ni dlu oke >>>> http://www.youtube.com/watch?v=EbuUAg-dT40

Hari ni Fatin nak share dgn korang tentang apa itu erti persahabatan 

Okey , persahabatan ni dari pandangan / pendapat Fatin ialah sebuah hubungan yang baik diantara seseorang  samada perempuan atau lelaki . Senang cakap , semua orng at dunia ni meti ada kawan , right ?
Sahabat ni lebih mudah ditafsirkan kepada someone yg korang rapat dan mesra . Like everything korang kongsi dgn dia . (but sometime , bukan smua msalah boleh dceritakan pda kwan korang )
Nilai sesebuah persahabatan ni ialah kesetiaan , kejujuran dan keihlasan . Yea , that right :)

Sambil-sambil Fatin ulas apa itu persahabatan , Fatin nak kenalkan juga laa at korang kwan-II Fatin yg Awesome + Comel . HEHE :3

Macam yg korang tgok , gmbar at atas ni . Nama dia Aniem , she is the best friend i ever had . *serius oke . :D  . Yea , dia memang comel orangnya . Dia ni selalu berkepit jea ngn Fatin even pegi mana pun . Aniem ni pndai jaga hati then boleh simpan rahsia . That y , Fatin percaya at dia . :)


OKey , tapi dalam kita persahatan juga , kita jgn terkejut kalau ada kawan yg makan kawan oke ! That a normal thing .Tapi Alhamdulillah , Fatin pernah lalui pengalaman pahit tu sekali jea setakat ni laa . Minta-ii lepas ni tkda laa lgi peristiwa mcmtu berlaku . Sedih sgt bila kawan tikam kita dri blkang . Perit . :(  So , berhati-hati bila memilih kawan oke ? :)

Dari kiri >  Scha , Ieyra  dan  Aniem . Masa ni last year pnya picture , msa Form 4 . Sekarang Ieyra dah pindah sekolah . Memang sedih sgt bila terpksa berpisah dgn kawan baik sendri kan :( . Tapi persahabatan kami tetap kukuh . :) Alhamdulillah . Scha  seorang yg pendiam dan baik hati , dia memang tak kedekut klau ada kwan yg perlukan pertolongan , dia laa orng yg first nak tlong . Best kawan dgn dia . :3

 Ieyra ni plak comel orngnya , Barbie Doll dalam kelas kami (4 BESTARI 2012) >.< , betul ! Dia memang comel <3 . Cuma sekarang kami dah bersekolah at sekolah yg berbeza . Tapi at luar , kmi tetap boleh jumpa . ^.^

Yang pakai tudung sekolah warna putih tu nama dia Ieyda . *-* . Dia ni kurus gila Fatin gtau korang , tapi tetap comel :3  . Fatin pun jeles tgok bdan dia , np laa kecil sgt . Alahaiii ~~
Yg pkai tdung hitam  tu , nama dia Fatin *aku laa . -.- . Hahaha !

okey , yg sebelah Fatin tu *yg pkai tdung hitam tu laa , haa ! Nma dia Syafiqah . Kami semua pggil dia Kakchik jea . Sorry laa , sbb ada gmbar Fatin sekali , gmbar dia sorang tkda dlm simpanan Fatin . Jangan meluat oke ? :3 . Kakchik ni dia jenis yg suka bercakap . Pot pet 24 jam . Hehe :P . Mudah ckap , dia peramah . <3

.Ada lagi gmbar Fatin kan , msti korang dah mula meluat . Right ? haha . Maaf oky !  See , comel kan kawan Fatin tu , :3
Sorang lagi kawan Fatin , nama dia Maria , tpi Fatin tkda gmbar dia , gmbar kecil ada laa at bwah ni haa . Sorry :(  . Dia ni baik , sporting dan berani :D
Kami semua 7 orng akan bersahabat hingga akhir hayat . Insyallah . Moga persahabatan kami semua kekal dan begitu juga dgn persahabatan korang semua . Aminn ~ :)
Haa , kali ni gmbar Fatin dah tkda kan ? Puas hati ,hehe :P . Mujur Fatin yg ambil gmbar ni , klau tak mesti ada juga Fatin at situ . :3 . Mesti korang rsa mual nk tgok kan   kann   kan . Yea laa , Fatin tak sebaik , secomel dan setanding dgn kawan-ii Fatin nii :) .
From left *Aniem , Kakchik , Ieyda , Maria , Ieyra dan last sekali Scha . :D

oke laa , setakat ni jea laa yg mampu Fatin coretkan utk kali ni , apa pun persahabatan teramat laa penting dlm hidup kita , so jgn anggap kwan tu membebankan . :) . Maaf , kali ni Fatin bnyak letak gmbar . :P . Anyway , Thanks sbb sudi baca dan luang msa utk jenguk at laman love letter ni even bukan ad ap pun . :)

Bye-bye <3 , Assalamualaikum :)

XOXO F&A

No comments:

Post a Comment